For barn/ungdom som bor hjemme med foreldre:

Fødselsdato

Det er viktig at klubben får e-postadresse til alle medlemmer, også til foreldre. Nesten all informasjon blir sendt elektronisk. Vi har erfaring med at barn ofte endrer adresse og glemmer å videreformidle beskjeder. Vi trenger personer med ulik kompetanse i driften av klubben, og spør derfor etter foresattes yrke.

Medlemskontingent

Vi har følgende kategorier: Senior aktiv, Junior aktiv, Trimmedlem og veteran, Roskole, Støttemedlem, Familiemedlemskap, Livstidsmedlem og Skoleroing. For kontingenter se www.stavanger-roklub.no/pamelding

For mer informasjon om Stavanger Roklub se www.stavanger-roklub.no

Om du melder deg inn som familiemedlem, vennligst legg til navn og fødselsdato på alle familiemedlemmene. Takk for hjelpen.

Innmeldningsskjema Stavanger Roklub

Veiledning:

I tilfelle Du ikke få kopi av Eposten i løpet av en time skulle du prøve igjen eller ta kontakt med oss!