Takk for en vellykket sesongavslutningslørdag

Postet av Styret 2024 den 25. Okt 2021

Bare Stavanger Roklub hele dagen!

Full rengjøring, fra topp til tå.

 

På lørdag begynte det med dugnad og opptak av banestrekk, fortsatte med spyling av tak, rydding av bed og kratt, vasking av samtlige rom i klubbhuset og feing av båthallen. Og midt oppi dette rakk noen å trene også. Vi fikk gjort enormt mye, så tusen takk for innsatsen alle sammen!

Intet sted unngikk børsten eller kluten, her fra klubbrommet.

 

Rundt halv fem var det sesongavslutningsfest – med dåp av tre nye båter, reker og sushi og festmarsipankake – i tillegg til at klubbens faste representant på landslaget, VM og OL de siste årene, Are Strandli var tilstede.  Are mottok Stavanger Roklubs hederstegn i gull for sin fantastiske sportslige innsats for både Stavanger og Stavanger Roklub, men også i høyeste grad for innsatsen og de gode resultatene gjennom sine svært mange år på det norske landslaget i roing. 

PÅ vegne av klubben gav Sven Erik Sandsmark Stavanger Roklubs hederstegn i gull til Are Strandli. Gratulerer! 

 

 

Vel rodd, Are – og takk for alle de flotte prestasjonene ute i verden og takk for at du alltid passer på de som kommer etter deg i Stavanger Roklub.

Styret benytter seg også av muligheten til å takk alle foreldre, trenere og andre som står på frivillig for Stavanger Roklub i løpet av sesongen, og aller mest vil vi takke alle de fantastiske utøverne som nok en gang har gjennomført en spesiell rosesong på en aldeles forbilledlig måte. Tusen, tusen takk, alle sammen! Vi er heldige i Stavanger Roklub som har dere!


Stinn brakke og vellykket sesongavslutning for 2021-sesongen. 

 


Nå kan vintertreningen bare komme!


Noen m2 med marsipankake er alltid godt å ta med seg over i vintertreningen!

 


Se flere bilder fra høstdugnaden og sesongavslutningsfesten.




Vel gjennomført klubbmesterskap 2021

Postet av Styret 2024 den 3. Okt 2021

Årets klubbmesterskap ble gjennomført på lørdag 2. oktober. Og det med rekorddeltakelse – det er lenge siden det har vært så mange til start i et klubbmesterskap i Stavanger Roklub. Hele 29 roere stilte til start i år! 


Litt store bølger satte på ingen måte noe stopper for gjennomføringen!

 

I år ble det også arrangert et helt nytt løp i forbindelse med klubbmesterskapet, nemlig Birgit-løpet. Det er et publikumsvennlig sprintløp i para1x-båtene, hvor banen er lagt "rett utenfor" båthuset, med målgang ved bryggen. 


Årets klubbmestere er Ragnhild, Ivar, Martin Nicolai, Jonas (3. året på rad!) og Ada. Marie ble vinner av Birgit-løpet. Gratulerer så mye alle sammen!

 

Takk til Elin, Rune og Edd som arrangerte det hele og en enda større takk til alle dere som stilte til start i årets klubbmesterskap. Vel rodd!

Det kommer etterhvert flere bilder på plass i galleriet også – følg med der!