God jul, Stavanger Roklub

Postet av Styret 2024 den 25. Des 2021

Se hva som lå i postkassen til Stavanger Roklub:

Med denne fine julehilsenen fra Nissen på Bersagel vil vi ønske alle medlemmer, roere, trenere, foreldre og alle andre venner av Stavanger Roklub en riktig god jul og et godt nytt år 2022.

Tusen takk for innsatsen gjennom nok et annerledes år, enten det er på treningen på Stokkavannet, på regattabanen, i styrkerommet, i søndagskafeen, bak rattet eller i følgebåten: Vi har mange å takke, fordi det er mange som bidrar til å holde både humøret og innsatsen helt i toppen her hos oss, til tross for utfordrende tider.  

2022 skal blir et bra år!


Julen 2021,

Styret


PS. Tusen takk for julekortet, Nissen på Bersagel – god jul til deg og dine også🌟


Koronaretningslinjer pr 15. desember

Postet av Styret 2024 den 15. Des 2021

I forbindelse med innføringen av nye nasjonale tiltak har styret, i samråd med trenerne, satt opp disse retningslinjene for all aktivitet i roklubben i tiden framover:

Klubbhuset er stengt for nybegynnere, masters, oldboysen og trimmere.

Kun junior/senior aktive/toppidrettsutøvere som har adgang, og kun etter avtale med sin trener.

Ved tegn på sykdom skal du IKKE komme til roklubben eller møte opp på trening.

Dette er det viktigste tiltaket vi har for å unngå smittespredning og gjelder som aldri før. Dersom en har fått påvist COVID-19 skal en straks kontakte sin trener og gi beskjed. Trenerne setter også pris på å få beskjed om annen sykdom.

All aktivitet skal foregå fortrinnsvis utendørs og være organisert av trener.

Det er mulig å gjøre aktiviteter innenfor de begrensningene som gis, og det oppfordres til å utnytte disse mulighetene i størst mulig grad. Evt aktivitet innedørs skal følge myndighetenes råd om maks. gruppestørrelse/kohortinndeling, min. en meters avstand og desifiniseringsrutiner. Utøverne vil få beskjed via sms/FB-gruppen “Stavanger Roklub juniorer” dagens/morgensdagens trening.

Det er utfordrende tider og vi håper på forståelse for at planlegging for mer enn en dag av gangen er vanskelig. Les om de oppdaterte retningslinjene fra myndighetene/NIF her. Her er også en snarvei til en komplett oversikt over de nye nasjonale tiltakene.


Følg ellers myndighetenes råd vedr. holde avstand, god håndhygiene og gode hostevaner. Takk for hjelpen, alle sammen!


15. desember 2021,

Styret
Kort oppdatering vedr koronatiltak i Stavanger Roklub

Postet av Styret 2024 den 14. Des 2021

I går informerte norske myndigheter om ytterligere innskrenkninger og reguleringer som får større konsekvenser for oss alle enn de som ble presentert for noen dager siden.

For Stavanger Roklub og aktivitetene her får dette følgende konsekvenser fom i dag 14. desember:

All trening i roklubbens regi er avlyst inntil videre, for alle grupper og utøvere i Stavanger Roklub.

Basert på anbefalingene fra NIF/myndighetene vil klubbens trenere raskt kunne presentere alternative treningsprogram/-treningsopplegg for junior, senior aktive og para – opplegg som vil være innenfor mht de nye retningslinjene. Dette vil være på plass onsdag ettermiddag, 15. desember.

Da vil også oppdaterte retningslinjer for Stavanger Roklub legges ut. 


14. desember

Styret

1 Kommentar

Koronatiltak i Stavanger Roklub

Postet av Styret 2024 den 11. Des 2021

I forbindelse med innføringen av nye koronatiltak og smittervernregler fra myndighetene denne uken, har gjelder følgende retningslinjer for klubben f.o.m. 10 desember og fram til 21. desember i denne omgang:

1. Ved tegn på sykdom skal du IKKE komme til roklubben eller møte opp på trening.

Dette er det viktigste tiltaket vi har for å unngå smittespredning og gjelder for alle. Dersom en har fått påvist COVID-19 skal en straks kontakte sin trener og gi beskjed. Trenerne setter også pris på å få beskjed om forfall pga sykdom. 

2. Garderobene er stengt for masters, oldboysen og trimmere.

Garderobene skal kun brukes av junior/senior aktive utøvere. Gjelder i perioden fram til 21. desember når myndighetene skal presentere sine nye vurderinger. 


Se også oversikten fra myndighetene som ligger her og NIF som du finner her.

Tusen takk for hjelpen, alle sammen. 

Styret
Viktig! Smittespredning og koronatiltak

Postet av Styret 2024 den 8. Des 2021

Viktig informasjon til alle – etter avtale med Ada/hennes foresatte:

Ada har tatt en hurtigtest som ga positivt resultat for COVID-19. Hun har også tatt en PCR-test og venter svar på denne ila morgendagen, torsdag. Dersom resultatet av PCR-testen påviser omnikron vil det bli gitt mer informasjon om hvilke retningslinjer vi må følge.

Alle i Stavanger Roklub som deltok på pizzakvelden på søndag og/eller har trent med nybegynnergruppen må bes om å følge nøye med på evt. symptomer – og ta hurtigtest fortest mulig.

Ved tegn på sykdom skal du IKKE komme til roklubben eller møte opp på trening. Dette er det viktigste tiltaket vi har for å unngå smittespredning og gjelder for alle utøvere, trenere, foresatte og styremedlemmer. 

Dersom en utøver har fått påvist COVID-19 skal de kontakte sin trener og gi beskjed straks.

Vi ber ellers alle om å lese gjennom siste oppdatering fra Norges Idrettsforbund i forbindelse med tiltakene som trer i kraft natt til torsdag 9. desember. De finner du her.

Takk til alle som bidrar til at vi kommer oss gjennom også denne runden – dette skal gå bra! Takk!
Bli med på Spleisen til Stavanger Roklub!

Postet av Styret 2024 den 18. Nov 2021

Hei!

Stavanger Roklub har nettopp startet innsamlingen «Hjelp Stavanger Roklub med skikkelig utstyr til utøvere og trenere!» på Spleis. 

For at den skal lykkes trenger vi litt hjelp av deg. Kan du hjelpe oss å dele innsamlingen?

Klikk deg inn på lenken og støtt -> Spleisen er her

Tusen takk, alle sammen!
Takk for en vellykket sesongavslutningslørdag

Postet av Styret 2024 den 25. Okt 2021

Bare Stavanger Roklub hele dagen!

Full rengjøring, fra topp til tå.

 

På lørdag begynte det med dugnad og opptak av banestrekk, fortsatte med spyling av tak, rydding av bed og kratt, vasking av samtlige rom i klubbhuset og feing av båthallen. Og midt oppi dette rakk noen å trene også. Vi fikk gjort enormt mye, så tusen takk for innsatsen alle sammen!

Intet sted unngikk børsten eller kluten, her fra klubbrommet.

 

Rundt halv fem var det sesongavslutningsfest – med dåp av tre nye båter, reker og sushi og festmarsipankake – i tillegg til at klubbens faste representant på landslaget, VM og OL de siste årene, Are Strandli var tilstede.  Are mottok Stavanger Roklubs hederstegn i gull for sin fantastiske sportslige innsats for både Stavanger og Stavanger Roklub, men også i høyeste grad for innsatsen og de gode resultatene gjennom sine svært mange år på det norske landslaget i roing. 

PÅ vegne av klubben gav Sven Erik Sandsmark Stavanger Roklubs hederstegn i gull til Are Strandli. Gratulerer! 

 

 

Vel rodd, Are – og takk for alle de flotte prestasjonene ute i verden og takk for at du alltid passer på de som kommer etter deg i Stavanger Roklub.

Styret benytter seg også av muligheten til å takk alle foreldre, trenere og andre som står på frivillig for Stavanger Roklub i løpet av sesongen, og aller mest vil vi takke alle de fantastiske utøverne som nok en gang har gjennomført en spesiell rosesong på en aldeles forbilledlig måte. Tusen, tusen takk, alle sammen! Vi er heldige i Stavanger Roklub som har dere!


Stinn brakke og vellykket sesongavslutning for 2021-sesongen. 

 


Nå kan vintertreningen bare komme!


Noen m2 med marsipankake er alltid godt å ta med seg over i vintertreningen!

 


Se flere bilder fra høstdugnaden og sesongavslutningsfesten.

Vel gjennomført klubbmesterskap 2021

Postet av Styret 2024 den 3. Okt 2021

Årets klubbmesterskap ble gjennomført på lørdag 2. oktober. Og det med rekorddeltakelse – det er lenge siden det har vært så mange til start i et klubbmesterskap i Stavanger Roklub. Hele 29 roere stilte til start i år! 


Litt store bølger satte på ingen måte noe stopper for gjennomføringen!

 

I år ble det også arrangert et helt nytt løp i forbindelse med klubbmesterskapet, nemlig Birgit-løpet. Det er et publikumsvennlig sprintløp i para1x-båtene, hvor banen er lagt "rett utenfor" båthuset, med målgang ved bryggen. 


Årets klubbmestere er Ragnhild, Ivar, Martin Nicolai, Jonas (3. året på rad!) og Ada. Marie ble vinner av Birgit-løpet. Gratulerer så mye alle sammen!

 

Takk til Elin, Rune og Edd som arrangerte det hele og en enda større takk til alle dere som stilte til start i årets klubbmesterskap. Vel rodd!

Det kommer etterhvert flere bilder på plass i galleriet også – følg med der! 

Suksess i sesongstarten!

Postet av Styret 2024 den 21. Jun 2021

På sesongens første nasjonale regatta var roere fra Stavanger Roklub godt representert på toppen av resultatlistene i konkurranse med de beste roerne fra hele Norge.

Det ble enormt mange 1. plasser og gull til Stavanger Roklub. Hør bare:

I klassen Para singelsculler tok Ragnhild M. Jacobsen gull begge dagene.

I klassen Damer junior A (eldste junior) vant Marie Grøsfjeld en suveren gull i singelsculler, og sammen med Elsa Størseth Andreassen ble det også en gull i dobbeltsculler Damer junior B for Marie. Elsa vant for øvrig gull i junior B singelsculler i dameklassen på søndag. Julia Grønnestad og Carolina Goa vant gull i dobbeltsculler Damer junior B på lørdagen.

 I Damer junior B dobbeltfirer tok og Teresa Shevchuk, Emily Boccadoro, Carolina Goa og Julia Grønnestad en gledelig sølv. 

 På herresiden dominerte Stavanger-roerne og fikk med seg en rekke gull og gode plasseringer. Jørgen Helliesen Frøystein og Mathias Kvelvane vant gull begge dagene i Herrer junior B singelsculler. Sammen med Ivar Erlandsen vant Jørgen også gull i dobbeltsculler begge dager denne helgen. I klassen Herrer junior B dobbeltfirer ble det gull for Jørgen Helliesen Frøystein, Mathias Kvelvane, Ivar Erlandsen og Knut Hinna både lørdag og søndag.

 I Herrer junior C, den aller yngste klassen, ble det en fortjent gull til Stavangers Oliver Dahl. 

 Stavanger Roklubs trener Elin Ingemundsen er meget fornøyd med helgens resultater: 

 – Alle junior b og c-roerne våre kom hjem med medalje. På tross av covid og begrensningene det har gitt, så har utøverne våre stått på i hele vår og trent godt og riktig. Resultatene denne helgen er en flott belønning for all innsatsen som er lagt ned. 

 

– Det gode samholdet mellom utøverne i Stavanger Roklub er også en viktig suksessfaktor, sier Elin Ingemundsen og avslutter: 

– Det er en utrolig fin og talentfull gjeng av flotte utøvere, både til lands og til vanns.

Her er resultatene fra regattaen!


Faksimile fra Stavanger Aftenblad 22. juni 2021

 


Styret ønsker å takke alle trenere, sjåfører og ledere – og ikke minst utøverne selv: vi er heldige som har dere i klubben vår!
4 x hurra for flott gave!

Postet av Styret 2024 den 16. Jun 2021

I dag dukket Kristoffer Muri og Steffen Wiik Espedal fra Sparebank 1 SR-Bank opp i klubbhuset vårt, og en skikkelig fin nyhet til oss alle i klubben hadde de med seg: 

Sparebankstiftelsen SR-Bank har nemlig tildelt Stavanger Roklub en gave på kr 350 000,- som skal brukes på en ny trenings- og konkurransebåt i klubben!Tusen takk til Kristoffer, Steffen og styret i Sparebankstiftelsen SR-Bank fra alle roere i Stavanger Roklub. – Nå kan vi få oss en dobbeltfirer/firer uten som er av samme kvalitet som det mannskapet som ror den er. 


– Denne båten gleder vi oss til å kunne ta i bruk!


Takk for en vellykket 'Stokkavannsregattaen 2021' alle sammen!

Postet av Styret 2024 den 6. Jun 2021

For en fin helg det ble! 

Takk til alle roere, trenere, foreldre og dere andre som bidro til å gjøre denne regattahelgen til noe utenom det vanlige. Vi er heldige i Stavanger Roklub som har dere – det er det ingen andre roklubber som har!Slik er det å være dommer på Stokkavannet når solen skinner. Takk til Peter for foto.

 


Alle resultater ligger fra lørdagens og søndagens løp ligger ute her. Og så må dere heller ikke glemme å sjekke ut Bilder – der ligger det mange blinkskudd og flotte bilder fra helgen samlet. Takk til Jostein!

Takk for denne gang, vel blåst og ikke minst; vel rodd!

Klar for U23 VM?

Postet av Styret 2024 den 19. Mai 2021

Denne uken foregår det knallharde uttaksløp på Årungen – Caroline, Per og etterhvert forhåpentligvis (på vei fra USA!) Karen er invitert til å delta fra SR. Edd er også til stede og passer på at de tre ror slik de har avtalt:-)

Målet er å få plass på en av båtene som skal representere Norge i U23 VM i Tsjekkia fra 7. til 11. juli i år. Les mer om det her!

Vi heier alt vi kan på de tre og ønsker dem lykke til disse dagene! Kjør på!