Takk for en vellykket sesongavslutningslørdag

Postet av Styret 2024 den 25. Okt 2021

Bare Stavanger Roklub hele dagen!

Full rengjøring, fra topp til tå.

 

På lørdag begynte det med dugnad og opptak av banestrekk, fortsatte med spyling av tak, rydding av bed og kratt, vasking av samtlige rom i klubbhuset og feing av båthallen. Og midt oppi dette rakk noen å trene også. Vi fikk gjort enormt mye, så tusen takk for innsatsen alle sammen!

Intet sted unngikk børsten eller kluten, her fra klubbrommet.

 

Rundt halv fem var det sesongavslutningsfest – med dåp av tre nye båter, reker og sushi og festmarsipankake – i tillegg til at klubbens faste representant på landslaget, VM og OL de siste årene, Are Strandli var tilstede.  Are mottok Stavanger Roklubs hederstegn i gull for sin fantastiske sportslige innsats for både Stavanger og Stavanger Roklub, men også i høyeste grad for innsatsen og de gode resultatene gjennom sine svært mange år på det norske landslaget i roing. 

PÅ vegne av klubben gav Sven Erik Sandsmark Stavanger Roklubs hederstegn i gull til Are Strandli. Gratulerer! 

 

 

Vel rodd, Are – og takk for alle de flotte prestasjonene ute i verden og takk for at du alltid passer på de som kommer etter deg i Stavanger Roklub.

Styret benytter seg også av muligheten til å takk alle foreldre, trenere og andre som står på frivillig for Stavanger Roklub i løpet av sesongen, og aller mest vil vi takke alle de fantastiske utøverne som nok en gang har gjennomført en spesiell rosesong på en aldeles forbilledlig måte. Tusen, tusen takk, alle sammen! Vi er heldige i Stavanger Roklub som har dere!


Stinn brakke og vellykket sesongavslutning for 2021-sesongen. 

 


Nå kan vintertreningen bare komme!


Noen m2 med marsipankake er alltid godt å ta med seg over i vintertreningen!

 


Se flere bilder fra høstdugnaden og sesongavslutningsfesten.Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.