Velkommen til Stokkavannsregattaen 2022!

Postet av Stavanger Roklub den 23. Mai 2022


Det er med stor glede vi kan ønske skikkelig velkommen til Stokkavannsregattaen og Mastermesterskapet 2022 + flere spennende uttaksløp og Lerøy Cup!

Påmeldinger og informasjon om regatta:

Alt av påmeldinger skal dere gjøre på denne siden. På påmeldingssiden er det også ytterligere informasjon om overnatting, regler og etterhvert trekninger, løpsoppsett og resultater for de to regatta-dagene. 

Gi beskjed om at du kommer!

Gå inn på Facebook-arrangementet og gi oss og omgivelsene beskjed om at du kommer! Her er det også mulig å dele bilder og andre opplevelser gjennom regattaen.

Kiosksalg begge dager:

Det vil være åpen kiosk ved klubbhuset begge løpsdager med is, brus, kaffe, kake, sandwich, vafler, hamburger, Lerøy fisk, og mye mer. Ikke glem å ta turen innom!

Rykende ferskt programblad:

Programbladet er tilgjengelig for utdeling til alle deltakere og dere kan se gjennom det også på siden vår – se det her!

Baneoversikt og kjøreregler, Stokkavannet:

 

Parkering:

Vi oppfordrer alle Stavanger Roklub-deltakere om å kjøre sammen, i færrest mulig biler –, slik at vi ikke bruker opp alle p-plassene ved Krossbergveien. Det er mulig å parkere flere steder langs samme vei. All parkering på Speidermarka er ikke tillatt. 


Vi håper flest mulig av både unge og eldre, nybegynnere som mastere finner veien til Stavanger i begynnelsen av juni. Vi er i hvert fall klar til å ta i mot dere alle sammen. 


Velkommen!Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.