Stavanger-roere kan ro uten årer!

Postet av Stavanger Roklub den 18. Jan 2023

I helgens Norgesmesterskap i ergometerroing viste roere fra Stavanger Roklub godt igjen på toppen av resultatlistene, selv om både vann, båt og årer manglet. Hele tre Norgesmesterskap og flere gode plasseringer lover godt for klubben når den skikkelige rosesongen starter om ikke mange månedene.

I para-klassen vant Ragnhild Myklatun og Hedda Haldorsdottir hver sin klasse og ble Norgesmestere. Myklatun var raskest uansett paraklasse med tiden 8.38,3, mens konkurrenten og regjerende verdensmester i roing, Birgit Skarstein fikk tiden 8.58,0. Skarstein innehar verdensrekorden, men var denne gangen et stykke unna. 

I junior jenter (u19) ble det Norgesmesterskap i 4x500 stafett for Marie Grøsfjeld, Julia Grønnestad, Teresa Shevchuk og Elsa Størseth Andreassen. Elsa Størseth Andreassen fikk også en sterk tredjeplass.i u19 individuelt.

Av andre gode resultater kan vi nevne at Jørgen Helliesen Frøystein tok en fin 5. plass i et sterkt felt i u19 2000 m individuelt, samt at Stavanger Roklubs andre stafettlag med Oline Borthen, Frida Vengnes, Imme Hoekstra og Ingrid Floen fikk en bronse i u19-klassen i mesterskapet. I u19 2000m ble det også Flote 5. og 6. plasser til hhv Julia Grønnestad og Teresa Shevchuk

Lenke til resultatene. Bilder fra Trondheim finner dere her.

Gratulerer alle sammen for noen flotte og inspirerende prestasjoner. Nå gleder vi oss til den "skikkelige" ro-sesongen begynner!  

Det var NTNUI Roing som arrangerte et rekordstort NM i innendørs roing (ergometerroing og samlet landets fremste roere denne helgen i SiT Dragvollhallen utenfor Trondheim.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.