Østlandsregattaen 2023

Postet av Roskole / Nybegynner den 1. Jun 2023

Til dere som skal være med. Nå er det ikke lenge til Østlandsregattaen 2023 arrangert av Moss Roklubb. Denne vil foregå på Årunge Rostadion. 

Rigging, vask av båter og pakking av henger blir Torsdag kl. 17.00. 

Avreise fra klubbhuset fredag kl. 07.00. Regner med stopp på Sørlandssenteret og Esso Rutvedt. Vi ankommer Årungen ca. 16.00, hvor vi skal rigge opp, teste båter og sette opp telt med bord og benker. Etter det tar vi turen til Thon Hotel Ski for innsjekk og middag på Peppes Pizza kl. 20.00. Gjennomgang av morgendagens løp og tidspunkt. 

Lørdag blir vi nokk værende på regatta hele dagen. Mange løp å følge med på og roere fra hele landet. Åpen kafe for de som måtte ønske noe utenom det vi har i teltet. Middag på Peppes Pizza kl. 20.00. Det blir gjennomgang av dagens resultater og morgendagens løp før eller etter middag.

Søndag starter dagen med utsjekk. Vi blir værende på regattastadion stort sett hele dagen. Avreise etter siste løp og alle båter er rigget ned og pakket på hengeren. Hjelp hverandre med å rigge ned båter fortløpende så går alt fortere når vi skal avgårde. Regner med å være fremme rundt midnatt.

Pakkliste: God klær til lang kjøretur, rodrakt, skift, håndkle, ull (kan av og til bli kaldt), tettsittende klær til roing (helst i klubbens farger eller hvit og svart), regntøy eller gode ytterklær (i tilfelle), ekstra par med sko eller slipper sandaler, solkrem, eve. nødvendige medisiner, godt humør

Ikke nødvendig men Kjekt og ha: Kikkert, 10mm fastnøkkel, 13mm fastnøkkel, noe å lese på eller gjøre mellom løp Dette blir bra! Reisedokument ligger ved. Har du spørsmål ta kontakt.Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.